Hej!
Välkommen till mitt krypin i cyberrymden!
Vem är då jag?
 
Jo, Lena heter jag och är alltså ansvarig för katteriet Acoonitum's Mainecoon. Som namnet antyder bedriver jag uppfödning av den underbara kattrasen Maine Coon. Katteriet är beläget i en stor villa med kattgård i byn Norrfjärden som ligger 45km söder om Sveriges nordliga metropol, Luleå, som också är min hemstad. Målet och ambitionen med katteriet är att föda upp sunda, friska och rastypiska Maine Cooner.
 
 Mycket glädje har jag även i mina tre döttrar som bor på olika orter i Sverige och detta ger mig chansen att se mycket av vårat land och får jag tid över ägnar jag mig gärna åt fotografering. Om Du är nyfiken kommer det att finnas bilder under fliken fotoalbum!
 
Vill även poängtera att jag är en SVERAK-ansluten uppfödare samt Diplomerad uppfödare,vilket innebär att kattungarna vid flytt:
Är 12v eller äldre
Har SVERAK-registerad stamtavla
Är vaccinerade två gånger mot kattpest samt kattsnuva
Är ID-märkta med chip
Har ett veterinärbesiktningsintyg som inte är äldre än 7 dagar.

För långväga köpare hjälper jag naturligtvis till med transport, där naturligtvis köparen betalar transporten
 
Från mig har du även ett livslångt support gällande rådfrågning om din/dina katter och allt annat däromkring. Om inte jag har möjlighet att hjälpa dig så hjälper jag dig vidare. För mig är de alltid mina bebisar och jag uppdateras gärna om kattens liv även efter flytten.Dela den här sidan